Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/intertr7/public_html/wp-content/themes/intertrans-continental/inc/widgets/BootstrapBasicSearchWidget.php on line 118
Despre noi - Intertrans

Despre noi

Suntem lideri in lead time

Intertrans Continental este o companie de transporturi si servicii de logistica fondata in 2005. In primii ani de activitate, am realizat transporturi pentru industria textila, iar dezvoltarea operatiunilor a devenit posibila prin intermediul serviciilor de calitate si pe baza devotamentului fata de valorile organizatiei.

In decursul activitatii am realizat o tranzitie catre industria automotive, ca raspuns la solicitarile de business ale clientilor, pentru a sustine industria manufacturiera in Sud-Estul Europei.

Lucram pe baza unor strategii de logistica pliate pe conditiile impuse de piata de transport, iar flexibilitatea si inteligenta echipei ne permit rezultate si performante semnificative.

Misiunea noastra in dezvoltarea companiei este consolidarea pozitiei in cadrul pietei europene de transporturi si deschiderea unor noi relatii de parteneriat care ofera clientilor oportunitatea de a organiza rute de transport import-export eficiente la nivel de costuri si timpi de livrare.

Echipa noastra

Gabriela Marin

Fondator si Director general

Dupa lansarea cu succes a cinci afaceri in domeniul serviciilor, Gabriela infiinteaza compania Intertrans Continental cu misiunea de a dezvolta parteneriate solide bazate pe incredere si solutii ingenioase in logistica de transporturi.

Mihai Marin

Manager Logistica

Mihai utilizeaza date actualizate despre rutele de transporturi pentru a dezvolta strategii menite sa fluidizeze operatiunile companiei.

Ileana Mirea

Manager de transporturi

Ileana are o experienta de 15 ani in serviciile de transporturi. Se ocupa de relatiile cu institutii guvernamentale abilitate in domeniul transporturilor si relatii cu clienti internationali.

Luiza Bordeianu

Manager de finante

Luiza este responsabila cu activitatile financiare ale companiei Intertrans Continental.

Cosmin Tanase

Manager de trasabilitate

Cosmin asigura controlul de calitate al flotei de camioane si al conditiilor de lucru ale soferilor.

Misiune

Misiunea noastra este de a furniza servicii de logistica planificate strategic pentru succesul comercial al clientilor.

Viziune

Tintim catre excelenta in servicii de logistica pentru a permite dezvoltarea organica a industriei prin conectarea furnizorilor cu producatori.

Valori

Dedicare

Angajamentul nostru este de a furniza printre cele mai bune servicii. Punem in practica toate abilitatile echipei pentru a asigura planificarea rutelor si executarea colectarilor si livrarilor.

Colaborare

Echipa de lucru este principalul nostru atu. Impreuna dezvoltam poate cele mai bune idei pentru a pune in practica cele mai bune solutii.

Incredere

Onestitatea si transparenta sunt valori care ne permit sa consolidam relatia cu clientii si partenerii de lucru, oferindu-ne astfel randament maxim.